OM OSS

Expressus har siden etablering i 1993, sørget for en rask og sikker leveringsmåte for alle våre kunder. Vi har hatt en god utvikling siden da og opprettholdt samme gode kvalitet på våre tjenester år etter år.

Expressus startet i 1993 og feirer i år 20 år som et av de største bud og transportfirma i Trondheim. Daglig leder, Øyvind Åsen, har siden starten opparbeidet seg et stort nettverk innenfor transportmiljøet og utøver «fleksibel, sikker og rimelig transport» hver eneste dag.

Lokalisert i Fossegrenda, med eget stort lager, går det daglig ut hundrevis av pakker og varer rundt om i Trondheim, Trøndelag og resten av Norge. Vi har til en hver tid mellom 18 og 22 budbiler, varebiler og lastebiler i full sving og de fleste går i sine faste ruter rundt Trøndelag. Vi er fleksible og har også god samarbeid med en rekke andre transportfirma rundt om i Norge som sikrer at din pakke blir levert i tide.

Expressus er stolte av å representere Jetpak sine tjenester i Trøndelag siden 2005.  Våre sjåfører står klar til å levere dør til dør leveranser for hele Trøndelag og omegn på timen.

Expressus har, med sitt fokus på god og sikker økonomi, fått Gazelle prisen flere ganger. Prisen blir gitt til de firma som har en positiv økonomi etter normer som er satt av Dagbladet Børsen og D&B.

Vi er i gang med miljøfyrtårnsertifisering og jobber nå aktivt med forbedringer på miljø. Det vil være fokus på miljøvennlig drift, bedre og sikrere transport og ikke minst miljøtiltak på våre tjenester.

MiljøfyrtårnVi ønsker på denne måten å være vårt ansvar bevisst og gjennom denne sertifiseringen drive bedriften på en miljøvennlig måte. Ved å sertifisere seg som Miljøfyrtårn vil vi få en tydelig og dokumentert miljøprofil.

Sertifiseringen skjer i samarbeid med godkjente Miljøfyrtårnkonsulenter i FAVEO Prosjektledelse, www.faveoprosjektledelse.no

I prosessen fram til sertifiseringen vil det være tett samarbeid med våre ansatte.

Miljøfyrtårn er en norsk sertifiseringsordning for små og mellomstore bedrifter, hvor det handler om å finne frem til klima- og miljøtiltak som er konkrete, målbare og lønnsomme.

www.miljofyrtarn.no

 

Expressus ble i  2003, 2007 og 2008  tildelt prisen som Gaselle-bedrift.

En utmerkelse som tildeles norske bedrifter kan vise til en stabil og økonomisk vekst.

 

  • omsetning over en million kroner første år

  • levert godkjente regnskaper

  • minst doblet omsetningen over fire år

  • positivt samlet driftsresultat

  • unngått negativ vekst

Expressus har i dag en trygg og god økonomi. Vi jobber kontunerlig for å beholde vår posisjon
og etterhvert øke vår omsetning slik at vi igjen kan ha muligheten til en ny Gaselle pris i nær fremtid.

 

Klikk her for å lese mer om Gaselle-bedrifter.