Jetpak Direct

Ekspress dør til dør forsendelser når det virkelig haster.

Da bestiller du Jetpak Direct vårt raskeste dør til dør alternativ. Vi kommer og henter
din ekspress forsendelse innen en time. Deretter flyr vi den med første fly og leverer
en hos din kunde. Dør til dør på noen timer.

Alltid med JetGaranti.

Gjelder ikke våre tjenester utenfor Norden.

Jetpak Economy

Dør til dør forsendelser når det ikke haster like mye.

Jetpak Economy er et prisgunstig alternativ til Jetpak Direct når forsendelsen ikke haster like mye. Med Jetpak Economy kommer forsendelsen frem til mottaker neste dag. Du kan sende Jetpak Economy innen Norge, men også til resten av verden som en dør til dør tjeneste.

Her gjelder ikke JetGaranti.

JetLogistikk

Ekspress transport satt i system.

Har du daglige og regelmessige forsendelser, lover vi deg en enkel og effektiv logistikkløsning. JetLogistikk er en skreddersydd frakt løsning tilpasset dine behov. Vi garanterer at alle forsendelser er fremme i henhold til avtalt tidsplan. Samtidig får du full kontroll over alle sendinger. Vi kobler gjerne ditt system direkte til vårt logistikksystem slik at bestillingen skjer automatisk